Sdílení a tisk

color #000000
color #000000

Ochrana osobních údajů ve věci statistického vyhodnocování této webové stránky

dm drogerie markt s.r.o., bere ochranu vašich osobních údajů velmi vážně a dodržuje zákon na ochranu osobních údajů kontrolovaný Úřadem pro ochranu osobních údajů. Pro statistické vyhodnocení naší webové stránky získáváme některé údaje a využíváme je v anonymní formě pro tento účel. Tyto osobní údaje jsou poskytované jen společnosti Webtrekk GmbH, která tyto statistiky pro dm drogerie markt s.r.o. vypracovává. O rozsahu údajů se můžete dodatečně informovat. V rámci vaší internetové návštěvy budou prostřednictvím pixelu, který je součástí každé internetové stránky, získána následující data:

• request (jméno vyžádaného souboru)
• typ a verze prohlížeče (např.: Internet Explorer 8.0)
• jazyk prohlížeče (např.: angličtina)
• používaný operační systém (např.: Windows 7)
• rozlišení okna prohlížeče
• rozlišení obrazovky
• aktivace Javascriptu
• Java vypnutá / zapnutá
• Cookies vypnuté / zapnuté
• intenzita barev
• referenční URL (předešlá navštívená stránka)
• IP adresa – bude vzápětí vymazána
• čas přístupu
• prokliky
• formuláře (u vyplnitelných polí, například jméno a heslo, bude uložen jen údaj „vyplněno“ nebo „nevyplněno“)


Využití a postoupení osobních údajů
Pokud dáte dm drogerie markt s.r.o. k dispozici vaše osobní údaje, využijeme je pouze na zodpovídání vašich otázek, na rozvíjení s vámi uzavřených dohod a na technickou administraci. Vaše osobní údaje budou třetím stranám předány jen v případě, že jste výslovně dali souhlas s jejich předáním. Máte právo tento souhlas kdykoliv zrušit. Vymazání zaznamenaných osobních údajů následuje, pokud váš souhlas se sběrem informací odvoláte. Na vaši písemnou žádost vás budeme rádi informovat o zaznamenaných údajích vztahujících se k vaší osobě.
 


Údaje ve formulářích
Na webu dm můžete využít několik formulářů, abyste nám mohli poskytnout potřebné údaje. Pokud se nejedná o osobní údaje, budou tyto uložené a statisticky vyhodnocené. Pokud se jedná o osobní údaje, potom bude statisticky zaznamenáno pouze úspěšné odeslání údajů, a to jen v tom případe, že nám udělíte výslovné povolení pro statistické zpracování těchto údajů.
Pokud si nepřejete, aby byly vaše údaje speciálně pro tuto webovou stránku v budoucnu zaznamenány, můžete podat požadavek. Podáním požadavku bude skrze doménu www.dm-drogeriemarkt.cz vytvořen cookie s názvem webTrekkOptOut, který zabraňuje zaznamenávání vašich údajů. Požadavek bude v platnosti, dokud tento cookie nevymažete.

Pro dokončení vašeho požadavku klikněte prosím sem.

Na otázky ohledně ochrany osobních údajů nebo k vašim osobním údajům vám rádi odpovíme na dm zákaznickém servisu (tel. 800 100 808).